APK Keuring

Snel & Voordelig uw auto laten keuren?

APK is een verplicht onderdeel voor uw auto, maar het regelmatig laten onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde als voor de veiligheid.

At your service

De Algemene Periodieke Keuring is verplichte keuring voor uw auto.
Het is door de Nederlandse regering ingesteld om de veiligheid in het verkeer te bevorderen en de milieubelasting zo laag mogelijk te houden. Kortom, uw auto dient aan een serie vastgestelde criteria te voldoen.

 

Wanneer heeft uw auto APK nodig?
U krijgt vanzelf bericht via de post dat de APK van uw auto afloopt. De auto moet voor de vastgestelde datum opnieuw gekeurd zijn, anders ontvangt u automatisch een boete van het Centraal Justitieel planbureau.

 

Wat als mijn auto afgekeurd wordt?
Tijdens een APK wordt alle essentiële technische punten van de auto gecontroleerd. Voldoet een van deze punten niet aan de eisen, dan wordt de auto afgekeurd. In dit geval bieden wij vrijblijvend een prijsopgave aan voor reparatie of vervanging van het onderdeel. Wij vragen eerst persoonlijk naar uw toestemming voordat er meer onderhoud wordt uitgevoerd.

Online APK afspraakformulier

Voornaam *
Achternaam
Adres
Postcode + Woonplaats
Email
Telefoon
Kenteken *
Voorkeur datum
Opmerking/Aanvulling

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de boom.

Maak nu een afspraak en breng uw langs. Voordelen van afspraakformulier is dat u geen wachttijd heeft en dat we zelfs uw auto direct onderhanden nemen.

Heb je een vraag, dan horen we dat graag!

Contact gegevens

Adres

Handelskade 1A
1785 AC Den Helder

Email

info@parsrasol.nl

Telefoon

0223 669037

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en autogarage Den Helder Pars Rasol neemt zo snel mogelijk contact met u op.